AW med ”Oppalanta drabbar samman” + gratis buffé!

17 november 2017 | 17:00

Gratis buffé med din drink kl 17-19.00, samt spännande samarbeten fram till 23.00. Denna vecka kör vi AW med teatergruppen Oppalanta!

Äntligen är vi tillbaka! Efter en tids uppehåll återvänder vi nu till Moriskan. Oppalanta bjuder återigen på på rapp och självutlämnande improvisationsteater. Som alltid blir det scener som aldrig spelats förut och som aldrig kommer att spelas igen. Vi gör teater helt utan manus som endast bygger på förslag från er i publiken. Ni kommer se två lag drabba samman denna kväll som vi valt att kalla en teatersportsafton. Vem vinner då? Det ligger också i era händer då det är ni som delar ut poängen till respektive lag. Så slå er ner i en mjuk soffa i Spegelsalen och avnjut en otroligt improviserad kväll med mycket skratt. Varmt välkomna!

OM OPPALANTA

Oppalanta bildades i september år 2015 i Malmö. Vi var, och är, en väldigt hungrig och ambitiös teatergrupp som ville börja jobba ihop och sätta upp vår första produktion – ”Dan då Dan dog” av Rasmus Lindberg. Vi repeterade under hösten 2015 med regi av Christoffer Rigeblad och produktion av Josefin Beischer.

Namnet Oppalanta är taget direkt från en replik ur manuset till ”Dan då Dan dog” och ordet är synonymt med ”hoppla” eller ”hoppsan”.

Besök Oppalantas Instagram: @teateroppalanta