Panda da Panda Live + Klubb! Support: Namasenda (Få biljetter kvar)

28 oktober 2017 | 22:00

Lördag 28 okt kommer Panda da Panda till Malmö och Moriska Paviljongen för exklusiv liveshow! Biljetter finns på tickster. Dörrar öppnar 22.00, på scen ca 23.00. Pris: 250 kr + service, förköp ger säkrad plats, bättre pris och egen kö. OBS! Få biljetter kvar

______________________________________________

Panda Da Panda

Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Panda Da Panda, artist-alias för Thibo Girardon, har sedan sitt debutalbum Flaoua Paoua, fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna. Pandas genre är på många vis oklar, då Thibo Girardon gör den musiken han känner för just för tillfället. Men att det blir dansant och explosivt utöver dom känsliga stunder på spelningarna är att lova.

Uppföljaren ”Den inre rymden (som är den del som ligger innanför månens bana)” är första delen utav två, med låtar som har blivit till sedan Flaoua Paoua. Del nummer två ”Den yttre rymden (som är den del som ligger utanför månens bana)” släpptes i slutet av 2016. Tidigare i år släpptes singeln ”Slipa Sanden” och nytt material är på gång med fler singlar och albumsläpp som komma skall. Under våren och sommaren har han släppt ett flertal covers såsom The Funeral, Yours to Keep och Animal i unik Panda tappning.

Pandas musik griper tag om lyssnaren med underhållande och känslofyllda texter. Precis den kombination som gör att hans värld inte liknar någonting annat.

– ”Live är och har blitt en stor del i Panda Da Panda. Vi har en show som konstant är under utveckling och som alltid kommer att växa” berättar Thibo.

Support: NAMASENDA

”En efterlängtad uppgradering av 90-talet”

Hon har stått på samma scen som Dej Loaf i LA.. Startat band med Thomas Öberg (bbob hund)) och haft Gnucci som mentor. På P3 Guld i vintras introducerades Namasenda på riktigt för svenska folket.. Nu släpper Namasenda EP::nn hot_babe_93 som är ett intensivt snask fullt av sprängande smaker och intryck. Precis som när du äter Pop Rocks fylls kroppen av bubblande smatter.

EPn innehåller singlarna ” Here ” & ” OK bye ” som redan färgat den svenska musikscenen knallro sa.. Precis som namnet på EPn skvallrar om är det här tidigt 2000 – tal tagit till en ny nivå. Namasenda kallar sin musik för ” Hardcore cute ” – för visst finns det något hårt & sött i att bli golvad av en spark i bröstet samtidigt som en bubbla av rosa tuggummi smetar ut sig i ansiktet av fallet?

Namasenda började sin musikaliska resa inom den svenska punkscenen men landade så småningom i pop/elektro. Efter några år som frontfigur i bandet Regeringen, ett projekt startat av Bob Hund’s Thomas Öberg, beslutade hon sig för att satsa på en solokarriär. 2015 drog hon till Paris med Gnucci för att vara med i Nästa Nivå där hon fick spela in med några av Sveriges bästa rappare.

Musiken är producerad av Mats Norman från Mashup International och Lilla Sällskapet. Norman producerar även för Erik Lundin, Ansiktet och en massa annan intressant musik i det här landet just nu, tillsammans med Amber Watts. I vintras stod Namasenda på P3 Guld, vilket livesändes i SVT och Sveriges Radio.. Uppträdandet, ett maxat rosa inferno, har hyllats av många i branschen som det mest intressanta på galan.

Den 23 januari släpptes singel nummer två: OK BYE . Det finns inga gränser för vad denna 23 – åring ska ska landa med sin musik.. Debut EP:n hot_babe_93 släpptes i september via streaming.

DJs på efterfesten: TRPLA

Sedan 2009 har Ninjo Bergström och Pierre Zalas satt Malmös klubbscen i gungning med ett driv och en energi utan dess like. Under årens gång har de hunnit ta ett par varv runt vår jordaxel och samlat på sig spelningar på allt från lokala nattklubbar till internationella festivaler. Kanske har du sett dem ett par år i följd spelandes på Valborgsfirandet i Lund tillsammans med 30.000 andra? Eller har du sett de som uppvärmning inför Maskinen, Far & Son eller senast Panda gästade Moriskan?

Något som är säkert: TRPL A levererar en kreativ blandning av elektronisk dansmusik med urbana influenser, toppat med tropiska tongångar. Dans, röj och allsång blir resultatet när de äntrar scenen och med dessa herrar bakom skivspelarna är festen alltid ett faktum.

Kolla in vad som händer i de andra rummen! —> S.O.A.P i Spegelsalen och Deng Deng HiFi i Bistron

______________________________________________

Ät i Moriskans Bistro innan konserten!
Köket är öppet från 17.30. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35