Påskfesten! Madi Banja Live + Klubb

31 mars 2018 | 22:00

Påskfesten på Moriskan! Madi Banja Live!
DJ Eka Scratch, Easyboy och Rodde. Fiestaaaaaaa

Förköp till påskfesten: http://bit.ly/2p760ui
Lördag 31 mars, 150 kr, 18 år.

MADI BANJA

Madi Banja har tagit sig från Gambia till Sverige, vidare till Kalifornien och Schweiz och tillbaka till Sverige igen. Den geografiska vägen må ha varit lång, men den musikaliska är lika direkt som självklar.

Madi Banja sålde platina redan innan någon visste vem han var – då som hookmakare på Ison & Filles ”Länge leve vi”. Med sin debut ”Inga problem” fanns det däremot inte en musikintresserad människa som kunde undgå hans namn. Vi kunde höra Madi Banja överallt och detta till en bakgrundskör av musik-Sveriges hyllningar. I dag är han en av Sveriges mest brännheta artister. Expressen, GAFFA, PSL, King – många har ställt sig i kö för att få lista Madi Banja som ett av svensk musiks stora genombrott. Hans kombination av klubbiga beats, melodiös rap, en unik sångröst och fina textrader har gjort honom till ett fenomen redan innan han har släppt sitt första album.

Med drygt 5 miljoner spelningar på Spotify av ”Inga problem” och ”Du och jag” i en liknande bana uppåt, har denna mediala och musikaliska bomb endast påbörjat sin detonering. I tätt samarbete med Vittorio Grasso (bakom bl.a. Lorentz hyllade Kärlekslåtar) tycks hitlåtarna vara lika självklara som Madi Banja själv. Den senaste singeln ”Ljuset i tunneln” släpptes 5 januari och mer är på väg.

Den 31 mars kommer han till Moriskans stora scen!

DJ EKA SCRATCH

Malmös vassaste klubbdj tar över stora salongens dansgolv med sin blandning av klubbig hiphop, rnb, dancehall och afrobeat! Kör bara kör 😉

DJ EASYBOY

Moriskan resident som alltid levererar ett fett dansgolv, från Hoops till Beyday! Easyboy har spelat i hela världen och utgår en perfekt mix av urban hits tillsammans med Eka Scratch.

DJ RODDE (Bistron)

Rodde har 25 år i gamet och kan spela alla classics du glömt att du älskar 🙂 Rodde tar över bistron och kommer skapa en soulful och funkig värld med sina tusentals cd-skivor… Kom och kännnnnnn

Ät i Moriskans Bistro innan och få fri entré till festen 🙂
Köket är öppet från 17.30
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35