Pelle Sandstrak: Mr Tourette – För Ovanlighetens Skull

28 februari 2018 | 18:30

År av magiska ritualer och tics i alla dess slag fick plötsligt ett namn. Vilket gav upphov till oanade möjligheter. Moriska Paviljongen välkomnar Pelle Sandstrak och hans inspirerande föredrag Mr Tourette – För Ovanlighetens Skull. Något du inte vill missa!

Pelle var nersmutsad, utanför samhället, sov i bilar, en loser. Vägen vidare, till insidan av samhället kantades av motgångar som sakteligen förvandlades till framgångar. Mycket tack vare egen ”touretteenergi” samt några människors starka och varma empati.

Mr Tourette – För Ovanlighetens Skull

I sina föredrag, som alltid inrymmer stora portioner av absurd och fysisk humor, fyller Pelle även på med ett innehåll som får de flesta att häpna. Han fokuserar framförallt på historier om de människor som trodde på honom. De personer som gav honom en positiv självbild genom att belysa det vackra och unika i att bete sig ”iStörd plus”.

Pelle har en fantastisk berättartalang och de självupplevda historier han förmedlar går rakt in i hjärtat. När man ser Pelle på scenen är det svårt att inte dras med i de gripande historier han själv upplevt. Med sin alldeles unika förmåga att få publiken att släppa garden, får han dig garanterat att se på saker och ting med helt nya ögon.

Hur bemöter vi t.ex. det ovanliga och vem är egentligen ovanlig, eller rättare sagt vem tror sig vara normal?

HÄLSNINGAR FRÅN PELLE: 
”Mitt mål för kvällen är att folk ska bli något mer glada i sin egen positiva stördhet, och ersätta vanlighetsfascismen med värdighetsvalsen.”
”Jag är en handelsresande med iStördhet och Hoppet som vara. Jag hoppas utrota vanlighetsfascismen och ersätta den med värdighetstaktiken. För den högljudda och samtidigt ytliga må bra-mentaliteten ger jag inte mycket för.”

Varning för extremt fula ord, vanvettig humor och brutalt allvar.
Samt improviserat pianospel.

Klicka på följande länk för att läsa mer och boka dina biljetter:
www.biljettkiosken.se/pellesandstrakmalmo

VÄLKOMMEN!