Releasefest: Aura Oyasumi + Klubb

12 maj 2017 | 23:00

Aura Oyasumi, PPP & TV.FEH Presents:

Vi bjuder in till REALEASEFEST för Aura Oyasumis kommande singel och video – ”6”. Med detta kommer dom bästa låtarna just nu från K Delly, DJ Swedbank och givetvis Aura Oyasumi själva.

Det blir ballonger, livemusik, DJs, rosa ljus och sexig wetness. Allt för att ge er en kväll ni sent kommer glömma.

♥ ♥ ♥

Line Up;
♥ K DELLY
Kajsa har älskat all musik som skulle klassas som ’urban’ ända sedan hon var en tweenie som dansade streetdance. Numera är hon en riktigt gullig DJ och klubbarrangör, som bland annat driver klubben FLAKY på Moriskan. Med en förkärlek för studsiga hyphy-beats, snuskig rap och nervkittlande basgångar lovar hon att göra dig helt delli. Har du inte hört slanget förut lär du bli varse innan kvällen är slut.

♥ DJ SWEDBANK
Ni har alla sett DJ Swedbank aka Yung VampireHxnt. Ni vet den 420-friendly personen i vitt hår längst fram på ravet, bakom DJ-båset, på Youtube eller på Özen Allfrukt. Ni har kanske till och med varit på efterfest i DJ Swedbanks källare? TV.FEH-founder, Snövits pojkvän & producent samt vår allas favorit och bästa vän.

♥ AURA OYASUMI (Live + DJ-set)
Förra året släppte Aura Oyasumi sin debut. Detta i form av en EPn godnatt || aurora. Det är ljudet av Malmös ungdom, Norra Grängesbers gatulampor och den mörka kärleken som inte går att hitta i någon annan stad. Nu är det dags för nästa släpp. 6 handlar om när kärleken är så stark att det inte är möjligt att släppa taget om sin partner. När en bara vill ligga mellan lakan och stanna där för evigt. Detta firas med både ett liveset och ett DJ-set! Get down!

Varmt välkomna!