MACK Specialkväll: Rizing Starz

12 april 2018 | 20:00

Specialkväll med MACK – Rizing Starz!!!

Standup på Moriska Paviljongen
Dörrarna öppnar 19.30
STUDENTRABATT FINNS

Anna-Lisa började köra stand-up för att hon behövde en läskig hobby och tyckte att fallskärmshoppning kändes alldeles för blåsigt. Hon skämtar mest om att vara mamma (oväntat), gift (ojdå) och kvinna (nämen!). Driver Skrubben Comedy – Göteborgs minsta stand-up-klubb.

John Gillberg har på kort tid blivit en av Göteborgs roligaste komiker och är en av personerna bakom standupklubben och fenomenet Pandora. Hans standup är av typen som är svårt att återberätta men ändå så extremt rolig. Man skulle helt enkelt varit där, och nu har du chansen att vara det!

Tina Bergérus utnämndes nyligen av Göteborgs Posten till ”kungen av självutlämnande, mörk comedy”, men egentligen vill hon bara förstå sina egna tankar. Genom att dela med sig av dem. Hela tiden.

Martin är en frisk fläkt från Göteborg-scenen som på kort tid blivit en uppskattad underhållare på Sveriges stora som små komediklubbar. Med bla. gig på klassiska Norra Brunn i bagaget återvänder Martin nu till Mack-scenen med sin finurliga humor där han driver med sig själv om att vara adopterad och om kulturskillnader blandat med igenkännande vardagshumor.

Isak Berg flyttade från lugna Göteborg till livliga Malmö. Idag är han nog Värnhems roligaste ståuppkomiker. En mästare på att dölja sin bristande charm med roliga skämt

Hanna K Mölstad är sjuksyrran som sadlat om och hellre skämtar om skiten än torkar den.

Som grädde på moset har vi bjudit in en av Sveriges mest bokade komiker, Martin Svensson! Martin kommer vara konferencier och även avsluta kvällen med sin fantastiskt roliga standup!

Specialpriser denna kväll! Endast 70 kr för medlemmar, 100 kr ordinarie pris. På Kulturcentralen kan ni köpa två biljetter för 1! Här: http://www.kulturcentralen.nu/evenemang/mack-12-4-rizing-starz

Ät i Moriskans Bistro innan föreställningen.
Köket är öppet från 17.30
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35