SEMST Demokrati – En populistisk standup!

28 april 2018 | 19.00

SEMST bildar politiskt parti valåret 2018 med namnet: SEMST DEMOKRATI. Lördagen den 28 april kommer de till Moriska Paviljongen!

Efter tre år av utsålda succéer uppmanas nu tidigare medlöpare att lösa medlemskap i partiet SEMST Demokrati samt ansluta till valårets populistiska stand up-turné.

De har äntligen kungjort sitt politiska program i ett tal till nationen. Nu ger sig den Evige Partiordförande Jonatan Unge, Obestridliga Försvarsminister Branne Pavlovic och Omutbare Propagandaminister Ahmed Berhan ut på vårens stora valturné!

Säkra redan nu möjlighet att ansluta till Semst Demokratis valmöten och garantera sig, inte bara sittplats utan de bästa platserna, då förra årets möten sålde slut på nolltid i de större städerna. Automatiskt medlemskap i Semst Demokrati ingår med varje biljett!

INFORMATION OM TIDER

Moriskans bistro öppnar: 17:30
Dörrar salong: 19:00
Föreställning: 20:00

PARTIET BESTÅR AV …

Jonatan Unge
Han har hörts i Tankesmedjan & Morgonpasset (SR P3), setts i Grillad på SVT och även hörts i podcaster som Della Sport podradio, Lilla Drevet podcast med flera!

Ahmed Berhan
Ahmed har ni hört i Tankesmedjan (SR P3) och sett i TV-programmet Lär Dig Fatta Skämt – SVT. Han har dessutom varit med i Raw Comedy Club och SVT:s Ahmed i Medeltiden med mera!

Branne Pavlovic
Granne känns igen från BCBuddz tillsammans med Ahmed Berhan, Finess – Work in Progress klubb samt RAW Comedy Club etcetera.

SAGT OM SEMST …

”Skämten är för grova, och det är nog inte bara jag som hoppas att någon ska rusa fram och tvätta ”Brannes” mun med tvål.” – Catarina Nitz, Eskilstuna-Kuriren

”Årets bästa serieterroristskämt” – Eva Nilzon, Sundsvalls Tidning

HUNGRIG?

Avnjut en alldeles förträfflig lördagsmiddag i Moriska Paviljongens restaurang innan showen! Köket håller öppet från och med klockan 17.30. Boka ett bord i god tid via moriskansbistro.se

FATTIG STUDENT?

Du som är student betalar hela 100 kr mindre för din biljett till showen! Biljetter finns tillgängliga på Nortic.se, se biljettlänk högst upp i kolumnen till höger.