Skurup Folkhögskola + Jam

06 juli 2017 | 21:00

Moriskan Soul Sessions presenterar en scen för soul varje torsdag. 6/7 Skurup Folkhögskola + Jam!

Den 6 juli är det dags för Skurup Folkhögskola + Jam igen. Eleverna från rocklinjen på Skurups folkhögskola spelar först upp och bjuder sedan in till Jam i soulens tecken där alla som vill är välkomna att spela & sjunga!

Längtar du efter en kreativ plattform? Det gör vi också, och därför är jamet i fokus varje vecka på Moriskan Soul Sessions & Moriskan Jazz Club på onsdagar. Ta med ditt eget instrument och ta plats på scenen efter konserten. Jammet brukar pågå i flera timmar och det är högt i tak och låga trösklar för den som vill vara med. Vi hoppas se dig på scen den 6 juli. Skurup Folkhögskola + Jam är en del av Moriskan Soul Sessions varje torsdag där olika ”hosts” håller i programmet för kvällen och bjuder in till konsert och Jam i Moriskans Bistro.

Ät i Moriskans Bistro innan kvällens event och säkra era platser
Köket är öppet mellan 17.30-22.00. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

Host för Skurup Folkhögskola + Jam är Sofia Sandberg-Albihn.

Sofia är 22 år och kommer från Helsingborg/Hässleholm. Hon började sjunga redan som 7-åring och tillsammans med hennes pappa fick hon som 11-åring för första gången sjunga solo på stora konserter i Hässleholms kulturhus. Hon har vunnit två deltävlingar i Svensktoppen Nästa, både i Malmö och Kristianstad och hon tog sig dessutom till riksfinalen båda gångerna.

Efter ett år på Sundsgårdens folkhögskolas jazzlinje blev hon antagen till Skurups Folkhögskolas rocklinje och har studerat där i snart två år.

Förra våren blev Sofia en av medlemmarna i mello-Frans kompband och turnerade med honom en hel sommar. Sofias dröm är att få sjunga soul och att få människor att dansa!

Vill du veta mer eller hosta en egen kväll? Kontakta oss på info@moriskapaviljongen.se