Klubb SOAP: Pyjamaspartyt!

25 november 2017 | 23:00

Välkommen till Klubb SOAP: Pyjamaspartyt!

Välkomna till Klubb SOAP: Pyjamaspartyt! Ett geléljus i vintermörkret, en fluffig saccosäck bredvid en vänlig UFO-lampa och pälsiga hjärtkuddar – 90-talet var inte bara blank PVC och isblå läppstift. Det var också pyjamasens prime time, en bred trend som spreds av till exempel bananer i randigt, Courtney Love och Calvin Kleinbillboards. Vi fick glansig satinpyjamas, spetsnegligé som också funkade som klänning, flanellset och jätte-t-shirts med reklammotiv, gärna med monstertofflor. Helt enkelt för fint för att bara sova i, och därför uppfanns pyjamaspartyt. Vi poppar popcorn och pyntar med glow in the dark-stjärnor, månar och fluffiga moln. Du kommer som du vaknade – eller hur du vill – och så blir det 100% osömnig dans till de största hitsen från 90-talet: eurodisco, leksakstechno, girl groups, boy bands och radiohits! Kan du höra faktiska instrument i låten? Då spelar vi det förmodligen inte.

Entré: Gratis innan 23:30, 100 kronor efter
Ålder: 18 år

Som alltid bjuds det Macarena och Mambo liksom floorfillers från alla vi saknar: Britney och Vengaboys, Drömhus och Aqua, en och annan smäktande pojkbandsballad. Obligatorisk tysk avdelning med Blümchen och Scooter, toppat med kunde-varit-tyskt-svenskar som E-type och Leila K, eJayosande Sash!-musik och annat i genren ”elektronisk danspop”.

Vi uppmuntrar alla som vill att komma i sin favoritpyjamas men tvingar såklart ingen! För den som ogillar att se andra i pyjamas rekommenderar vi sovmask.

Detta arrangemang gör vi och ni vårt yttersta för att hålla fritt från sexism, homofobi, transfobi och rasism.

Klubb SOAP finns på Facebook: https://www.facebook.com/klubbsoap/ 

Missa inte Lorentz – LIVE samma kväll!