Sommarshow med Cabaret Moulin

02 juni 2017 | 21:00

Sommaren invigs med en storslagen och bombastisk dragshow på Moriska Paviljongen med damerna i Cabaret Moulin & gästartist Fröken Vega.

Cabaret Moulin är en dragshowgrupp från Malmö. De har blivit nominerade till Sveriges bästa dragshow fem gånger av tidningen QX. Vinnare av Öresundspriset av tidningen QX samt Årets Drag 2016 av tidningen QX

​BILJETTINFO:
Biljetter finns att köpa hos Caseal´s (Djäknegatan 21, Malmö). Endast kontant betalning. Caseals har öppet vardagar mellan 10 – 18.

Ät i Moriskans Bistro innan eventet. Köket är öppet mellan 17.30-22.00.
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

OM CABARET MOULIN:
Cabaret Moulin – trion som år efter år hänför publiken med sin glittrande stjärnglans. Deras shower bjuder på spektakulära dansnummer, chockerande fräckhet och blixtrande humor. Gruppen delar gärna med sig av strålkastarnas sken till såväl frivilliga som ofrivilliga i publiken, så vem vet, kanske hamnar just du i händelsernas centrum?!

Cabaret Moulin har en beundransvärd förmåga att ständigt förnya sig. Den ena sensationella showen är inte den andra lik. Gruppen erbjuder en mix av glamourösa tidlösa shownummer, i egen tappning, såväl som moderna och nyskapande framträdanden. Som pricken över i:et har trion även en sällsynt skicklighet att hitta små gömda, originella pärlor att överraska och roa med.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna!