Spit Spot

28 juli 2017 | 23:00

Spit Spot – Volume Seven: All Night, All Dayday!

Efter en hel vår av storslagna jam sessions har Spit Spot på kort tid blivit den självklara destination för Malmös hip hop-älskare. Efter att gång på gång ha levererat fester med livemusik och bra vibes framför en fullsatt Moriskan Bistro har det i sommar blivit dags för succékonceptet att flytta in i Spegelsalen.

Spit Spot är ett initiativ som startats för att samla rappare, sångare och musiker med en gemensam kärlek för hip hop på en och samma scen för att skapa musik tillsammans. Kärnan i Spit Spot är open mic / jam session och det byggs på med öppningsakter, gästartister, tributes, battles och andra inslag.

Följ Spit Spot på Facebook och instagram (@spitspotmalmo)

Host: Dirty Jens
På scen: Dayday feat. Faniel & Spit Spot-bandet
DJs: Castro & Alexis

DAJANA är en så kallad underground Malmöartist med proffsigt flow, hes röst kaxig leverans och en massa attityd. Under Kärlekattackens 5-års jubileum tog hon över micken och visade vart skåpet skulle stå. Hon har släppt låtar med kollektivet Femtastic och Etzia ”Sticky” #HardShit.

Idag kör hon med en annan Malmöartist, Faniel, som släppt lite random låtar under åren bl.a. ”AnotherLvL & Henny” där Dajana och Faniel körde ihop för första gången.

”Vi ser fram emot att få spela live för er så turnUp” – Dayday & Faniel ⭐️