Spit Spot + Fricky Live!

25 augusti 2017 | 23:00

Spit Spot – Volume Eight: It’s Bigger Than Spit Spot / Fricky Live!

Host: Dirty Jens
På scen: Fricky & Spit Spot-bandet
DJ: DJ Alexis

Fre 25 augusti
23-03.00, 18 år
100 kr, gratis innan 23.30

FRICKY

Umeårapparen Erik Friman är känd från hiphopduon Broder John & Friman, tillsammans med vännen Johan ”Broder John” Bäckström, och är knuten till hiphopkollektivet Random Bastards.

Nu debuterar Erik Friman som soloartist under namnet Fricky. Låten ”Kär pt. 1” är producerad av Erik själv och mixad tillsammans med Bessem Bedziri från producentduon Broke N’ Tipsy, som bland annat jobbar nära Umeårapparen Cleo. Låten släpps genom Hoopdiggas och Random Bastards.

SPIT SPOT

Efter en vår av storslagna jam sessions har Spit Spot på kort tid blivit den självklara destination för Malmös hip hop-älskare. Efter att gång på gång ha levererat fester med livemusik och bra vibes framför en fullsatt Moriskan Bistro har succékonceptet över sommaren tagit över Spegelsalen!

Spit Spot är ett initiativ som startats för att samla rappare, sångare och musiker med en gemensam kärlek för hip hop på en och samma scen för att skapa musik tillsammans. Kärnan i Spit Spot är open mic / jam session och det byggs på med öppningsakter, gästartister, tributes, battles och andra inslag.

Följ Spit Spot på Facebook och instagram (@spitspotmalmo)