Spit Spot – Volume Eleven: Sindri Live

24 november 2017 | 23:00

Spit Spot är ett initiativ som startats för att samla rappare, sångare och musiker med en gemensam kärlek för hip hop på en och samma scen för att skapa musik tillsammans. Kärnan är open mic / jam session och det byggs på med öppningsakter, gästartister, tributes, battles och andra inslag.

Spit Spot har sedan början av 2017 anordnat storslagna jam sessions och på kort tid blivit den självklara destination för Malmös hip hop-älskare. Efter att gång på gång ha levererat livemusik och bra vibes framför en fullsatt Bistro flyttade succékonceptet in i Spegelsalen över sommaren och fyllde huset tillsammans med systerklubbarna Nattstad och Klubb Beyond. Efter en utflykt till SM Breaking 2017 i Helsingborg är bandet tillbaka under Moriskans tak som än en gång ska lyfta!

Följ oss Facebook och instagram (@spitspotmalmo)

HUNGRIG?

Hungrig innan kvällens festligheter? Boka bord i Moriskans Bistro och ta middagen innan kvällens festligheter börjar. Då får du dessutom gratis inträde! Moriskans Bistro öppnar 17.30.

Boka bord via:
❖ www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

INFO

23-03.00 (Bistron öppnar 17.30)
Fri entré innan kl 23.30, 100 kr, 18 år
Tillgängligt för rullstol
Vi tar endast kort
Exit = att du går hem
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.


☞ CLUB POLICY ☜


Open: 23:00-03:00 (The Bistro opens at 17.30)
Price: 100 SEK (Free entrance before 23.30)
Age limit: 18 years
Wheelchair friendly
OBS! We only take card, no cash.
Exit = you’re going home, no re-entry
Visitation in the entrance for security reasons

Moriska Paviljongen is a house for all kinds of people. We do not tolerate groping, violence, drugs, weapons, sexism, racism, xenophobia, homophobia or transphobia.

Tips! Du har väl inte missat vem som kommer till Moriskan i november?