En väldigt sen kväll med AMK

09 november 2018 | 20:00

En väldigt sen kväll med AMK (a.k.a AMK Morgon på standup-turné) intar Moriska Paviljongen torsdagen den 9 november.

Poddgiganten AMK Morgon med Martin Soneby vid rodret bjuder Sverige på en färgsprakande standup-turné i höst. Med en kavalkad av stammisgäster från morgonshowen utlovas humor i världsklass. Det blir riktigt sent, riktigt roligt och alla får sovmorgon dagen efter!

Med sig på turnén har Martin Isak Jansson och Thanos Fotas. I Malmö kommer turnén även gästas av ytterligare två kommer. Dessa presenteras inom kort.

En helkväll med högklassig stand up, helt enkelt.

OM AMK MORGON

AMK Morgon är ett oberoende humororienterat samtalsprogram. Ingenting som sägs bör tas på allvar, och relativt ofta förekommer rena sakfel. Många av de regelbundna gästerna i programmet ligger dessutom långt under medelvärdet i intelligens och sociala färdigheter. Det har vi inga som helst problem med.

BAKGRUND

Podcasten Alla mina kamrater startade AMK Morgon som ett tioveckorstest våren 2015 med hjälp av de fantastiska lyssnarna som samlade ihop 240 000 kronor via Kickstarter för att finansiera alla tio veckor. Den första omgången av programmet sändes från 1 april till 16 juni 2015.

Hösten 2015 blev startskottet för att försöka göra AMK Morgon på lång sikt. En ny crowdfundingkampanj inleddes för att finansiera projektet, och sändningarna startade i september. Pengarna gick som tidigare till att hyra studio och att anlita ljudtekniker och producenter. Programmet sändes så länge finansieringen tillät, till en början i en vecka, sedan två, sedan tre. Fler och fler lyssnare stöttade projektet genom crowdfunding.

Alla mina kamrater som humorkollektiv upplöstes i november 2015, och Martin Soneby fortsatte att programleda och producera samtalsprogrammet på egen hand.

Vi ses på Moriska Paviljongen i Malmö fredagen den 9 november!