Klubb: SWAG / PREMIÄR!

29 juni 2018 | 23:00

Välkommen till Moriskans nya sommarklubb för dig med swaaaag! Got Swag? We got you! Vi spelar modern RnB, Hip Hop, Hits & Classic Throw Backs för festen och dansgolvet.

DJs: DJ Marv (STHLM) & Tannaz Azodi

DJ Marv (STHLM)

Marv är en väletablerad open-format DJ från Stockholm. Han började bemästra vinylspelare vid 12 års ålder och har sen 5 år tillbaka satsat ”all in”  på DJ-karriären. Sen dess har vart resident på södra sällskapet, öppnat upp för världsartister som Wyclef Jean, Mick Jenkins och Yungen. Han är Malcolm B officiella tour-dj där de tillsammans spelat på i stort sätt alla kända klubbar i hela Sverige. Förutom detta så har han spelat i London där han också med hjälp av sina turntabelism skills lyckat få en residens. Slutligen så arrangerar Marv egna klubbar såsom Vibes n Unity, producerar egna låtar, remixer/edits och är ständigt ett namn som syns på Stockholms mest populära urbana klubbar.

  • Tannaz Azodi
    Tannaz Azodi är Malmös nya stjärnskott på DJ-himlen och har på kort tid etablerat sig på flera av stans mest eftertraktade klubbar. Hon har spelat på Moriskan, MJs, Aplace, Way Out West med mera. Tannaz får er att dansa till RnB, Soul, Hiphop, Rap och Trap, nytt som gammalt! Med bra smak för feta låtar och senaste trenderna är hon first choice på nya SWAG.
  • KLUBBPOLICY
– Tid: 23:00-03:00
– Plats: Stora salongen
– Ålder: 18 år
– Vi tar endast kort!
♥ Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem
– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.
 
Ät i Moriskans Bistro innan klubben!
Köket är öppet från 17.00, boka bord via:
☏ 040-685 40 35