Faela & Tankus The Henge (UK) Live + Klubb

28 september 2018 | 22:00

Den 28 september kommer Malmöbaserade Faela + Tankus The Henge från Storbritannien till Spegelsalen för en konsert. Missa inte chansen att se två fantastiska liveupplevelser under samma kväll!

Faela
Det spelar ingen roll om de står på en stor festivalscen med tusentals människor i publiken eller om det är en liten, svettig klubbscen i Tyskland – Faela lyckas alltid att knocka dig en likt en boxares raka höger. De sex musikerna med rötter i Argentina, England, Spanien och Sverige mixar Latin, Jazz, Rock med ett gemensamt mål: Att få dig att förlora. Här finns ingen plats för skepticism, analys, diskussioner eller debatter. Det finns endast rum för dig att förlora all din värdighet och dansa dansa dansa. Bandet startade 2007 i Malmö. Sedan dess har de släppt 4 album och 1 EP. Den växande skara fans visar att Faela verkligen är oemotståndliga.

Tankus The Henge (UK) 

Tankus The Henge är det brittiska kultbandet som dundrar in under en lugn höstdag, förstör tystnaden och skrämmer bort måsarna. De är kända för sina vilda shower, musikaliska fingerfärdighet och unika musikstil — ”Gonzo Rock ’n Roll”. Med influenser från New Orleans jazz, psykedelisk rock och 1970-talets funk är Tankus The Henge en live-upplevelse utöver det vanliga. Med sina låtar berättar de historier om både underverk och elände.

2011 blev de utsedda till en av topp 10 akter att se på Glastonbury Festival av tidningen Metro. Sedan dess har de blivit självklara favoriter under den europeiska festivalsäsongen, spelat på Montreux Jazz Festival, Glastonbury, Isle of Wight, Fusion Festival, WOMAD och hundratals andra. Tankus The Henge har ett formidabelt rykte för intensiteten i sina liveuppträdanden och är nästan permanent på turné över hela Europa. Nu kommer de till Moriska Paviljongen!

Datum: Fredag den 28:e september
Tid: 22.00 – 03:00
Plats: Spegelsalen
Ålder: 18 år
Förköpsbiljett: 150 kr + serviceavgift
Biljetter via Tickster: https://bit.ly/2vvsXJU
Guldkort gäller ej.

Kvällens DJ: Maykon (Brasilien)

Restaurang
Köket i Moriskans Bistro har sommaruppehåll och öppnar igen den 12 september. Vi har istället restaurang i trädgården, där baren är öppen och vi serverar ruskigt god Texas Barbecue! Ingen bordsbokning behövs.

Öppettider i Trädgården:
Måndag – Onsdag 16.30 – 02.00
Torsdag – Fredag 16.30 – 03.00
Lördag 11.30 – 03.00
Söndag 11.30 – 02.00

Varmt välkomna!