VAZ Live + Klubb FLAKY

09 december 2017 | 23:00

VAZ är producent- och låtskrivarduon bestående av systrarna Jenny och Cecilia Vaz. Den 9 december spelar de live på Moriska Paviljongen i Malmö. Med sig har de ny musik och en dramatisk liveshow!

Systrarna VAZ har varit mycket aktiva producenter de senaste åren. De har spelat in och samarbetat med artister som Beatrice Eli, Min Stora Sorg, Jenny Wilson, Marlene, Gnucci, Agnes, Tove Styrke, Linnea Henriksson i sin egna studio, och sjungit på skivor av bl.a. Titiyo, Jonathan Johansson, Rosh, Johnossi, Sakarias och Ison & Fille. Under hösten har de gått sin egna väg och släppt skivan ”Necessary, pt 1”, och den 24 november kommer andra skivan ”Necessary, pt 2”.

Systrarna kommer till Malmö den 9 december som en del av en Sthlm – Gbg – Malmö turné. De har utvecklat en liveshow med bara de två som är suggestiv, ”köttig” och innehåller mycket trummor, syntar och visuell estetik.

”Vi älskar drama! Om ni slår upp ”drama” så kommer systrarna Vaz upp! I det privata är vi väldigt odramatiska, men det kompenserar vi med att ta ut det live”, säger Jenny Vaz.

Festen avslutas med hiphopklubben Klubb FLAKY som håller en fet dansfest fram till stängning klockan 03:00. Event + DJs comin’ up!