Vi som älskar 90-talet efterfesten!

29 juli 2017 | 23:00

Vad gör man när årets fetaste 90-talsparty är slut? – Går på årets fetaste efterfest såklart! Medan musiken börjar tystna på Mölleplatsen vrider Moriskan upp volymen och förlänger extasen för alla festglada 90-talsdyrkare där ute!

Kvällens DJs:
STICKY BOMB
ELLEN ARTHINA
DJ SIM

Var: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, Malmö
Öppet: 23.00 – 03.00
Entré: 0:- med festivalarmband, 120:- för övriga
Åldersgräns: 18 år med festivalarmband, 20 år i dörren

▶Dansgolv 90-talsklassiker: Sticky Bomb
På stora dansgolvet kommer det kvällen till ära att bjudas på en mycket speciell upplevelse! DJ-veteranen och tillika Malmö-profil Sticky Bomb nöjer sig inte med att bara vända plattor, utan tänker lyfta kvällen till nästa nivå! På storbildsduk kommer han nämligen att köra tillhörande musikvideo till varje låt, så det blir nostalgi de luxe med både bild och ljud kvällen lång!

▶Dansgolv 90-talsrock: Ellen Arthina
Eurodiscon tog synkdansen till nya höjder, men 90-talet levererade också gitarrmusik skapad för att hoppa okontrollerat upp och ner till. Spegelsalen ger efterfesten allsångsanthems hämtade från årtiondets bästa grunge, skatepunk och blandade gitarrslammer. Stampa och skrik till Green Day, No Doubt, the Offspring, Nirvana, Hole, Blink 182 och en och annan britpopdänga.

▶Dansgolv 90-talshiphop & RnB: DJ Sim
”Last nite a DJ saved my life” är ungefär den känslan som infinner sig efter att ha upplevt en oförglömlig kväll med DJ Sim. Här i Malmö har han gjort Klubb Living, Club Honey och också kollaborerat med Summer Fling och Street Vybz. DJ Sim är en afrodisiak för kropp och själ och gör att man lämnar dansgolvet med önskan om mer.