Vinter i Parken: Julmarknad, julallsång, klädbytardag & Lucia!

10 december 2017 | 11:00

Äntligen är det dags för Vinter i Parken! Det blir en heldag med aktiviteter, sång, julmarknad, skridskodiskodans och mycket mer!

PROGRAM

Kl 11.00 Julmarknad, Odla i Parken, pyssel m. Skapa i Parken och inlämning inför Klädbytet.
Kl 11.30 Pomperipossa, barnteatern på Far i Hatten.
Kl 14.00-15.30 Barnfesten har skridskodisko på isbanan.
Kl 15.00-16.00 Julallsång med Kristoffer Jonzon på Moriska Paviljongen.
Kl 16.00 Malmö stads officiella luciatåg sjunger in vintern på isbanan.

Denna dag öppnar isbanan kl 13, skridskor och hjälm lånar ni gratis i vår skridskobod.

JULMARKNAD PÅ FAR I HATTEN: På Far i Hattens årliga julmarknad är det julklappsfyndläge! Du finner allt från hantverk, ekologiska delikatesser och mat från lokala producenter, vinylskivor, retrodesign och ekologiska kläder.

SKAPA I PARKEN: Under taket i gamla entrén till Veteranbilsområdet kan barnen pyssla och slå in julklappar tillsammans med Daglig verksamhet. Dessutom är Bokbytet på plats och delar ut böcker. Och Fabriken har försäljning av keramik, textilkonst, måleri, smycken m.m. Missa inte!

JULSTÖK I ODLA I PARKEN: Växtvärket bjuder in till julstök med verkstad i Odla i Parken! Alla är välkomna att delta!

POMPERIPOSSA PÅ FAR I HATTEN: ”Det var en gång för många, många tusen år sen en förfärligt gammal trollpacka som hette Pomperipossa. Det är icke precis något vackert namn, men ändå är det bra mycket vackrare, än vad hon själv var.”

SWOP SHOP PÅ MORISKAN: Hem och rensa garderoben, det är dags för vinterns stora klädbytardag! Jane från SWOP SHOP bjuder in till en klädbytardag i Spegelsalen på Moriskan. Ta chansen att uppgradera vintergarderoben helt kostnadsfritt.

Hur fungerar det? Enkelt!
1. Ta med kläder, jackor, skor, väskor och accessoarer, hela & rena!
2. Kl. 11-13.30 lämnas plaggen till personalen i Spegelsalen på Moriskan. Ni får en biljett per plagg.
3. Kl. 14.30-15.30 är det klädbyte! Byt ut era biljetter mot nya plagg.

BARNFESTEN KÖR SKRIDSKODISKO PÅ ISBANAN: Barnfesten är tillbaka! Guldbrallan, DJ Johanna J-Ol, Ballong-Linda och ansiktsmålar-Chie är på plats vid isbanan. Allt är helt gratis! Skridskor finns som vanligt för gratis utlåning i skridskoboden.

JULALLSÅNG MED KRISTOFFER JONZON MORISKAN: Kom och sjung med i de största svenska hitlåtarna från de senaste hundra åren. Gillar du mest på musik från innan 1917 är detta inte showen för dig.

JULJAZZ PÅ FAR I HATTEN: På Far i Hatten bjuds det på juljazz med Ylva, Isa & Emil (Lady Swing Orchestra). Ylva och Isa från bandet Lady Swing Orchestra tillsammans med Emil Nerstrand på sax kommer bjuda på mysig jazz.

Vi ses i parken!