Voxpop / DJs: Esau Alcona & Emma

20 oktober 2017 | 22:00

Voxpop, formerly known as indie indie superklubb! är resident DJs Emma & Mark som fokuserar på popmusik från 80-90-00-10-talet.

Voxpop är en mycket rolig klubb där olika människor dansar till musik som är väldigt bra. Det finns goda drinkar och öl och så har dom Djs som spelar musik som du kommer att gilla – till exempel Håkan Hellström och Vengaboys, speciellt tillsammans med drinkar och öl och dans och andra trevliga människor. Voxpop finns i bistron på Moriska Paviljongen i Malmö. Ett roligt ställe dit roliga människor går för att ha roligt ihop.

Vi struntar i vilken subgenre som är cool, vi befinner oss i dimman där The Smiths möter Aqua. Vi bryr oss inte om vilka artister som har cred eller vilken outfit som är rätt – DANS och FEST är det enda som räknas när vi har öppet. Vi vill att du ska skratta, gråta, sjunga, dansa, bli kär, bli full, bli lycklig.

Voxpop är din klubb.
Vi finns här för dig.
Du behöver bara dansa.

hits – pop – indie – dans – kaos – dekadens

Ibland klaffar inte Emma och Marks kalendrar märkligt nog. Tur då att det finns vänner som har bra musiksmak och gillar att klubba. Voxpop 20e okt gästas av ingen mindre än:

DJ: Esau Alcona!

Till vardags bestämmer han vad som spelas i radio i egenskap av musikredaktör på P3. På natten förvandlas han till världens bästa DJ. Med en gedigen klubbakgrund och stor kunskap om musik är den här kvällen något extra. Han låter hälsa: ta på er era bästa dansskor och dansa tills natten tar slut.

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Köket är öppet från 17.30. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖