Klubb Hoops / DJ Rodde

06 januari 2018 | 23:00

DJ Rodde kommer denna lördag till Klubb Hoops och ger dig det bästa inom modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall och Afrobeat! Alltid med en snygg mix mellan det gamla och det nya.

DJ RODDE

Bakom skivspelarna: Hitmaskinen Rodde Leiva aka DJ Rodde. Rodde har spelat i 20 år, var med i uppstarten av Club Honey för många år sedan och spelar regelbundet på Moriskans urbana klubbar. Ingen går hem besviken när Rodde kör.

KLUBB HOOPS

Hoops har funnits med i Moriskans hip-hop-repertoar tillräckligt länge för att veta vad publiken vill ha! Garanterad dans och good vibes med fokus på modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall, Afrobeat och Mashups. Alltid med en skön blandning av moderna hits och gamla godingar!

POLICY

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi. Exit = Att du går hem.

HUNGRIG?

Avnjut en fantastisk middag i Moriskans mysiga Bistro innan klubben drar igång. Då får du dessutom gratis inträde till klubben! Restaurangen har öppet från och med klockan 17.30. Boka bord via moriskansbistro.se

PS. Missa inte nästa lördag på Moriskan…

OM MORISKA PAVILJONGEN

Moriska Paviljongen är Malmös kultur- och nöjespalats i hjärtat av Folkets Park – en mötesplats där alla ska känna sig välkomna! Moriskan drivs sedan 2011 av Re:Orient kulturförening; Nordens största arrangör av kultur- och nöjesevenemang med fokus på Mellanöstern, Nordafrika och Balkan. Vi erbjuder bistro, event & konferens, konsert- och kulturprogram samt nattklubb.

Den dagliga verksamheten på huset rymmer en mängd kulturprogram såsom jazz, swing, standup, soul, samtal/debatt, after work, konserter och nattklubb. Programmet presenteras tillsammans med olika arrangörer, där Moriska Paviljongen fungerar som en gästspelsscen för föreningar, företag och enskilda arrangörer. Verksamheten drivs med stöd av Malmö stad, Kulturrådet och Re:Orient AB.

Vår vision är att vara ett hus för alla och gemensamt med andra skapa en plats som visar kraften och glädjen i ett blandat Malmö!

MORISKANS ÖPPETTIDER

Måndag: Stängt
Onsdag: 17.30-01.00
Torsdag: 17.30-01.00
Fredag: 17.30-03.00
Lördag: 17.30-03.00
Söndag: Stängt

Varmt välkommen!