Klubb HOOPS: EasyBoy & Rodde

02 februari 2018 | 23:00

 

Varmt välkommen till HOOPS! Här serveras du det bästa inom modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall och Afrobeat! Alltid med en snygg mix mellan det gamla och det nya.

DEEJAY EASYBOY (Resident)

Efter att delat scen med stora artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Chris Martin och Charly Black har Deejay EasyBoy erfarenhet som få andra DJs i stan! Han är en av Malmös mest aktiva DJs och känd för sin grymma musiksmak och sätt att mixa. Dansgolv garanteras.

DJ RODDE

DJ Rodde har 25 år på nacken som DJ och är en smått legendar på den Urbana scenen i Skåne. Rodde har slängt hundratals fester och spelar ofta på de största festerna på Moriska Paviljongen. Med Rodde i Stora Salongen vem man att det blir LIT!

KLUBB HOOPS

Hoops har funnits med i Moriskans hip-hop-repertoar tillräckligt länge för att veta vad publiken vill ha! Garanterad dans och good vibes med fokus på modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall, Afrobeat och Mashups. Alltid med en skön blandning av moderna hits och gamla godingar!

POLICY

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi. Exit = Att du går hem.

HUNGRIG?

Avnjut en fantastisk middag i Moriskans mysiga Bistro innan klubben drar igång. Då får du dessutom gratis inträde till klubben! Restaurangen har öppet från och med klockan 17.30. Boka bord via moriskansbistro.se

Du har väl inte missat att Familjen kommer till Moriskan?