HOOPS med DJ EasyBoy & DJ Rude Gal

01 december 2017 | 23:00

Hoops ger dig det bästa inom modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics men även Dancehall och Afrobeat! Alltid med en snygg mix mellan det gamla och det nya.

Hoops har funnits med i Moriskans hip-hop-repertoar tillräckligt länge för att veta vad publiken vill ha! Garanterad dans och good vibes.

DEEJAY EASYBOY (Resident)

Efter att delat scen med stora artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Chris Martin och Charly Black har Deejay Easy Boy erfarenhet som få andra DJs i stan! Han är en av Malmös mest aktiva DJs och känd för sin grymma musiksmak och sätt att mixa. Dansgolv garanteras.

DJ RUDE GAL (Special guest)

DJ RudeGal är ett musikfan och en grym DJ från Danmark. Hon började sin karriär i nöjeslivet redan som 19-åring och har sedan dess hållt ett stort antal klubbar och events med både nationella och internationella bokningar. Hon var också nominerad till ”Best African DJ Awards” i Köpenhamn! DJ RudeGal har en urban och karibisk mix, en sann underhållare och ett proffs bakom spakarna. Riktigt kul att hon kommer över på fredag!

Vill du gå på konsert?! Kolla in Looptroop Rockers 8 dec

HUNGRIG?

Ät din middag i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Boka bord via: http://www.moriskansbistro.se/ eller tel: 040-685 40 35.
Köket öppet från klockan 17.30.

INFORMATION

23-03.00 (Bistron öppnar 17.30)
Fri entré innan kl 23.30, 100 kr, 18 år
Tillgängligt för rullstol
OBS! Vi tar endast kort
Exit = att du går hem
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.


☞ CLUB POLICY ☜

Open: 23:00-03:00 (The Bistro opens at 17.30)
Price: 100 SEK (Free entrance before 23.30)
Age limit: 18 years
Wheelchair friendly

OBS! We only take card, no cash
Exit = you’re going home, no re-entry
Visitation in the entrance for security reasons

Moriska Paviljongen is a house for all kinds of people. We do not tolerate groping, violence, drugs, weapons, sexism, racism, xenophobia, homophobia or transphobia.