Klubb HOOPS med DJ EasyBoy & Rodde

09 mars 2018 | 23:00

Varmt välkommen till HOOPS! Här serveras du det bästa inom modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall och Afrobeat! Alltid med en snygg mix mellan det gamla och det nya.

DEEJAY EASYBOY (Resident)

Efter att ha delat scen med stora artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Chris Martin och Charly Black har Deejay EasyBoy erfarenhet som få andra DJs i stan! Han är en av Malmös mest aktiva DJs och känd för sin grymma musiksmak och sätt att mixa. Dansgolv garanteras.

DJ RODDE

DJ Rodde har 25 år på nacken som DJ och är en smått legendar på den Urbana scenen i Skåne. Rodde har slängt hundratals fester och spelar ofta på de största festerna på Moriska Paviljongen. Med Rodde i Stora Salongen vem man att det blir LIT!

KLUBB HOOPS

Hoops har funnits med i Moriskans hip-hop-repertoar tillräckligt länge för att veta vad publiken vill ha! Garanterad dans och good vibes med fokus på modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall, Afrobeat och Mashups. Alltid med en skön blandning av moderna hits och gamla godingar!

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Köket är öppet från 17.30
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

☞ KLUBBPOLICY ☜
– Tid: 23:00-03:00
– Pris: 100 kr, fri entré innan 23.30
– Ålder: 18 år
– Vi tar endast kort!
– Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
– Exit = att du går hem
– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Du har väl inte missat att Familjen kommer till Moriskan?