Moriskan Soul Sessions pres: Streetgroove040 + jam

11 januari 2018 | 21.00

Välkommen till Moriskan Soul Sessions! Vi presenterar en scen för soul varje torsdag i Moriskans mysiga bistro. Alltid med efterföljande jam! Denna vecka gästas vi av bandet Streetgroove040 som bjuder på old school soul & RnB.

STREETGROOVE040

Streetgroove040 består av fem passionerade musiker med en gedigen bredd och erfarenhet inom musikens värld och genrers. Torsdagen den 11 januari bjuder bandet Malmöpubliken på en helkväll med Old school Soul & RnB i Moriskans Bistro. Med egen prägel samt nyskrivet material levererar de en stämningsfull livekonsert med efterföljande jam.

Cassandra Nyström: Sång
Ellinor Carlsson: Sång
Thommy Eggers: Cajon – Slagverk
Erik: Piano
Renzo Jaldin: Gitarr 

På scen ca 21.30

HUNGRIG?

Avnjut middagen i Moriskans Bistro innan konserten!
Restaurangen är öppen från och med klockan 17.30.
Boka bord via moriskansbistro.se

Missa inte nästa veckas Soul Sessions Special!

OM MORISKA PAVILJONGEN

Moriska Paviljongen är Malmös kultur- och nöjespalats i hjärtat av Folkets Park – en mötesplats där alla ska känna sig välkomna! Moriskan drivs sedan 2011 av Re:Orient kulturförening; Nordens största arrangör av kultur- och nöjesevenemang med fokus på Mellanöstern, Nordafrika och Balkan. Vi erbjuder bistro, event & konferens, konsert- och kulturprogram samt nattklubb.

Den dagliga verksamheten på huset rymmer en mängd kulturprogram såsom jazz, swing, standup, soul, samtal/debatt, after work, konserter och nattklubb. Programmet presenteras tillsammans med olika arrangörer, där Moriska Paviljongen fungerar som en gästspelsscen för föreningar, företag och enskilda arrangörer. Verksamheten drivs med stöd av Malmö stad, Kulturrådet och Re:Orient AB.

Vår vision är att vara ett hus för alla och gemensamt med andra skapa en plats som visar kraften och glädjen i ett blandat Malmö!

POLICY

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

MORISKANS ÖPPETTIDER

Måndag: Stängt
Onsdag: 17.30-01.00
Torsdag: 17.30-01.00
Fredag: 17.30-03.00
Lördag: 17.30-03.00
Söndag: Stängt

Varmt välkommen!